Eveniment International Smart Kids 2019, editia a XIII-a

Vineri în data de 6 decembrie 2019, am fost prezenți la Simpozionul Internațional „Educația și noile tehnologii IT în Euroregiune” organizat la Colegiul Național „C.D. Loga” Timișoara.

Prezentarea „Tabla interactivă în Educație” a urmărit conceptul de educație cu ajutorul dispozitivelor Smart. Aceste echipamente permit elevilor, studenților și cadrelor didactice să lucreze mai confortabil, eficient și flexibil.

Aceste echipamente au un impact imens asupra întregului sistem de învățământ. Elevii pot participa prin videoconferințe la ore, chiar dacă nu pot ajunge din probleme medicale la școală; pot rezolva și trimite teme; profesorii pot corecta live temele și testele astfel încât elevul/ studentul să știe într-un timp util rezultatul activității lui.

Știm cu toții că viitorul înseamnă tehnologie, dispozitivele smart adaugă un plus de valoare mediului de studiu și pot imbunătăți chiar și sistemul educational propriu-zis: elevii, studenții și profesorii merită o investiție pentru viitorul lor.

Ora începerii

12:00 am

December 6, 2019

Ora finalizării

12:00 am

December 6, 2019

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.