Program Full Stack Python

Știm că există o dorință mare pe piață pentru statusul de „AS în programare” și ne-am gândit să-ți prezentăm cum poți deveni unul!

Am pregătit pentru tine un program special de Full stack Python în această vară, pachet format dintr-un set cursuri online pe care sa le parcurgi alături cu un profesionist în domeniu dar și un pachet de cursuri e-learning care să te susțină în consolidarea cunoștiințelor . Acest concept de „Fullstack” înseamnă să cunoști și să utilizezi mai multe tehnologii și baze de date pornind de la dezvoltarea front-end, până la dezvoltarea back-end.

Cred că ți-ai dat seama de ce este atât de căutat de toți angajatorii: un singur angajat care are în spate cunoștințe cât o întreagă echipă care se ocupă de front-end și back-end pregătit atât de bine încât e capabil să ducă orice proiect la capăt. Sau, acum poți opta sa devii specialist pe una din componentele pachetului full stack pe care-l punem la dispoziție.

Vrem să-ți prezentăm și ce-ti rezervă viitorul: vei cunoaște cel putin 4-5 limbaje de programare/frameworks: HTML 5, CSS and Bootstrap, JavaScript, Java Querry, Angular, Python, Django/Flask, Mongo DB, REST APIs, Selenium/BDD, GIT, Scrum, Agile&Jasmine, Docker, Jenkins, AWS and Microservices.  Le vei învăța pe toate iar în plus, vei primi de la noi și varianta în E-learning în cazul în care după ce termini programul, vrei să ai informația proaspătă tot timpul la îndemână.

Structură program:

Python
CredentialCoverage ApplicationExpres
[h]
Mentor/Expert Coverage BreackdownPackage
[h]
Varianta E-learningPret
[Euro]
UI SpecialistHTML 5, CSS and Bootstrap16UI Expert40HTML5/CSS3 with BootStrap250
UX SpecialistJavaScript, Java Querry, Angular24JavaScript, Beginning JavaScript jQuery, Getting Started with Angular
Back end EngineerPython24Core Tech/Framework Expert72Learning Python450
Framework SpecialistDjango/Flask32Learning Django Web Development, Learning Flask
DB SpecialistMongo DB16Learning MongoDB
Integration EngineerREST APIs, Selenium/BDD16DevOps/Deplyment Expert64REST APIs with Flask Python, Learning Selenium Testing Tools, Rest Api Automation Rest Assured Serenity Bdd Framework400
Agile EngineerGIT, Scrum, Agile & Jasmine24Learning Git, Agile Scrum Training, Nunit & Jasmine: Beyond the basics
DevOps EngineerDocker, Jenkins, AWS and Microservices24Beginning Docker, Deploying Jenkins to the Cloud with DevOps Tools, AWS Certified Developer Associate, Building Microservices on AWS
ProjectProject4040Data Visualization Projects in Python250
2162161350
Discount full999

 

Ora începerii

12:00 am

July 16, 2020

Ora finalizării

12:00 am

August 31, 2020

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.