Adio Telefonul fix?
România este o țară în care sectorul comunicațiilor a cunoscut o creștere accelerată după perioada Revoluției. Până în anul 2011, numărul de posturi telefonice a ajuns la 4,69 milioane.
În ceea ce privește serviciul de telefonie mobilă, în octombrie 2008, rata de intrare a acestor servicii era de 103%, în creștere față de 86%, cât era un an mai devreme, dar mai redusă decât media intrării serviciilor de telefonie mobilă în Uniunea Europeană, care era de 119%.
Încet, încet, încă din 2004, numărul românilor care au acces la telefonia mobilă a crescut la 9,1 milioane de utilizatori. Deja în anul 2020 am ajuns să nu cunoaștem persoane care să nu dețină un telefon mobil, nu? Dar desigur, sunt și persoane care dacă petrec mult timp în interiorul locuinței, de obicei persoane în vârstă care nu se mai pot adapta la noua tehnologie, optează pentru telefonia fixă.
Cum a rezistat totuși telefonul fix?
- apelurile se bucură de o calitate foarte bună
- este prevăzut cu SIM-uri
- pot fi manevrate cu ușurință maximă
- poți achiziționa un abonament multiplu: un singur număr, mai multe telefoane
- este dispozitiv potrivit pentru birou
- te ține departe de distrageri… cu smartphone-ul știm cum e, nu?
- poți avea atașat un robot telefonic
- emite mai puține radiații
Pentru aceia dintre voi care doresc să afle mai multe despre fascinanta lume a rețelelor de comunicație mobile vă lansăm invitația de a participa la workshop-ul gratuit „Adio telefon fix ? – Funcționarea rețelelor de comunicație mobile”
Detalii referitoare la înscrieri aici.