ÎNCLINAT
32″ | 43″ | 55”

MODEL ÎNCLINAT

Acest chioșc interactiv inteligent IR cu o formă „înclinată” pentru utilizare multifuncțională este încorporat într-un cadru principal din oțel solid acoperit cu pulbere, disponibil în negru sau alb standard (alte culori fiind opționale), vine cu un piedestal cu roți opționale, încorporat cu antenă și difuzoare wireless. Partea din spate include panouri blocabile care pot fi îndepărtate pentru instalare și întreținere.

Alte opțiuni includ camere de înaltă rezoluție, microfon, modul de comunicare 4G, imprimantă termică, sunet flash, terminal de plată, Bluetooth și multe altele. Dimensiunile ecranului până la 55″ sunt posibile.

MODEL VEDERE
32″ | 43″ | 55”

MODEL VEDERE

Acest chioșc interactiv inteligent, dotat cu un panou LCD tactil IR în model landscape de dimensiuni de 32″, 43″ sau 55″ este potrivit pentru o mare varietate de utilizări. Aceast dispozitiv inteligent este din oțel solid cu acoperire cu pulbere și un piedestal greu care poate fi extins cu roți pentru o mișcare ușoară. Chioșcul vine cu un sistem de operare Windows 10 și o antenă wifi. Vine cu panouri în spate cu încuietori pentru o instalare și întreținere ușoară.

Opțiunile de personalizare includ logo-ul prin imprimare de mătase sau folie adezivă, modul 4G, cameră de înaltă rezoluție, microfon, difuzoare, imprimantă termică și multe altele.

MODEL PORTRET
32″ | 43″ | 55”

MODEL PORTRET

Popularul nostru chioșc în stil „portret”, cu design personalizat, realizat dintr-un cadru principal de placă de oțel de 1,5 mm cu acoperire cu pulbere (negru standard, alte culori disponibile) cu un panou frontal din sticlă întărită de 6 mm este un adevărat atrăgător. Fie pentru publicitate interactivă și furnizare de informații, utilizare control acces sau monitorizare și supraveghere de la distanță, acest chioșc inteligent va îmbunătăți interacțiunea dintre clienți sau vizitatori ca niciun alt dispozitiv pe piață.

Standard cu un ecran LCD tactil IR de 32″ IR touch A +, o cameră de înaltă rezoluție și difuzoare (L&R) încorporate, unitatea poate fi personalizată cu un microfon, sonerie cu bliț, modul 4G, imprimantă termică, terminal de plată și multe altele. Acest chioșc portret este disponibil în diferite dimensiuni, până la un ecran de 84″.

MODEL INFO
32″

MODEL INFO

Chioșcul nostru „info” este un chioșc interactiv inteligent, mic, la îndemână și intuitiv, care ajută clienții sau vizitatorii locațiilor dvs. să navigheze cu ușurință prin cataloagele de produse, a găsi calea sau a lua legătura cu dvs. Dispunând de un ecran capacitiv de nanotouch A + LCD de 32″, încorporat cu un metal solid construit și un piedestal, vine cu Windows 10 și Wi-Fi încorporat, acesta este suportul dvs. inteligent interactiv pentru a îmbunătăți experiența clientului sau a vizitatorului.

Ca toate celelalte modele pe care le purtăm, acest chioșc inteligent poate fi personalizat și oferă propriul logo și schema de culori.