Despre Noi

DELTATEL a fost înființată în anul 2003 ca o companie specializată în furnizarea de servicii care permit operatorilor, marilor companii și instituțiilor publice să ofere soluții de comunicații de voce, date și video, utilizatorilor finali.

Bazându-ne pe experiența acumulată și ca o oportunitate în piața locală în domeniul furnizării cursurilor IT&C , în Ianuarie 2018 a fost lansată o nouă direcție de business. În acest sens am început un parteneriat cu IIHT și astfel împreună putem livra peste 2500 cursuri din domeniul IT&C.

Credem în furnizarea de instruire condusă de formatorul prezent în clasă sau în online având ca suport sisteme de video-conferință unde cursanții nu numai că invată de la formatori, ci și de la colegii lor, ceea ce duce la o invățare interactivă și bogată din mai multe surse.

Valorile noastre

  • Orientare către client
    • tratăm fiecare client cu respect și obiectivitate, făcând o analiza continuă și cuprinzătoare a așteptărilor acestuia.
  • Excelență în formare
    •  întotdeauna punem în practică toate cunoștiințele tehnice acumulate particularizându-le pentru fiecare client în parte.
  • Întelegerea nevoilor clientului:
    • garanția lucrului bine făcut.

Punctele noastre forte

Peste 2500 Cursuri

disponibile din multiple domenii de interes

Practică

pe echipamente diverși furnizori

       

Flexibilitate

în planificarea și furnizarea cursurilor

Adaptare

ușoară la schimbări

       

Capacitatea

de a realiza planul și structura convenită

Finalizarea

cererilor

       

Clienți

nokia
thales
bosch-logo
Atos_Origin_2011_logo.svg
330x106
apele roamne