Chioșcuri de Interior

Chioșcuri de Stradă

Tablă Interactivă

Mese Display

Prin bogatul portofoliu de servicii proprii și prin acordurile de distribuție încheiate cu furnizori de talie globală a unor soluții în domeniul comunicațiilor și din sfera tehnologiei informațiilor, suntem compania care poate oferi soluții la cheie partenerilor noștri în diferite domenii. Parteneriatele noastre – multe din ele exclusive pentru teritoriul României sau în regiune – ne permit să oferim:

Soluții de tip smartkiosk,

care oferă prin aplicațiile preinstalate sau care se pot instala pe ele un nivel de interactivitate sporit clienților dumneavoastră. Livrabile într-o configurație flexibilă și permițând opțiuni în funcție de aplicația dorită, smartkiosk-urile pe care noi le livrăm au o aplicabilitate largă, în varii domenii: magazine și mall-uri, galerii și expoziții, hotelier, restaurante, aeroporturi, gări și autogări, etc.

Table interactive

în care un ecran de mari dimensiuni permite afișarea și modificarea conținutului, salvarea acestuia și partajarea cu ceilalți prin atingerea directă sau prin intermediul unui marker a ecranului. Pe lângă funcția de whiteboard sau afisaj interactiv, datorită conectivității bogate poate fi folosită și ca sistem de videoconferință, televizor sau simplu dispozitiv de redare video.